Schoenmaker

Op 9 jarige leeftijd is Shafiq begonnen in de schoenmakerij van zijn vader en broer. Zij hebben hem naast de vakkennis ook het schoenmakersvirus overgedragen. Hierdoor was Shafiq al heel vroeg bewust van zijn passie en liefde voor dit vak.

Op 19 jarige leeftijd kwam Shafiq van Afghanistan naar Nederland. Met een kunstacademiediploma in de richting van de beeldende kunst op zak, heeft hij zijn schoenmakervaardigheden met zijn kunstzinnige achtergrond weten te combineren. Hierdoor ontwerpt hij zelf ook schoenen, maar zijn grootste passie ligt bij het repareren van schoenen. De overname van de winkel heeft zijn dienstverlening uitgebreid waardoor hij zich ook heeft gespecialiseerd in het dupliceren van sleutels en het repareren van mobiele telefoons.

Aan de Prinses Mariannelaan 215-A te Voorburg, heeft Shafiq al 7 jaar een bloeiende winkel. De afgelopen jaren heeft hij een trouwe klantenbestand opgebouwd met klanten die vaak speciaal naar hem afreizen om gebruik te maken van zijn dienstverlening. Hij waardeert het enorm wanneer klanten naar hem terugkomen en tevreden zijn over zijn werk. Deze erkenning van zijn trouwe klanten vindt hij een bekroning van zijn werk.

Schoenmaker van alle merken

Vakschoenmaker Voorburg verzorgt reparaties aan alle bekende schoenmerken; zoals Avang, Van Bommel, Greve, en Van Lier. Ook voor schoenen van Engelse en Italiaanse merken als Grenson, Crockett & Jones en Santoni kunt u bij ons terecht. Voor het beste eindresultaat gebruiken wij voor al onze reparaties zoveel mogelijk originele materialen.

Schoenmaker op afstand

Woont u niet in de buurt van Den Haag of Voorburg, of heeft u geen tijd? Geen probleem, het is ook mogelijk om kapotte schoenen op te sturen, waarna wij ze repareren en weer netjes bij u thuisbezorgen.

Generic placeholder image
Generic placeholder image